PC&ConsolesȘtiri IT

Dishonored 2 apare in noiembrie

Dishonored 2 a primit o data de lansare si informatii suplimentare despre cine exact va juca rolul personajelor sale numeroase.

Cel mai nou joc al studioului Arkane va fi la indemana publicului in ziua de 11 noiembrie, aceeasi zi in care alta data a fost lansat Skyrim. Faptul ca apare in noiembrie este un semn ca Bethesda are incredere mare in joc, acea luna fiind rezervata pentru veritabile blockbustere.

Pe langa aceasta informatie pretioasa, avem acum detalii despre ce actori vor juca rolurile personajelor din Dishonored 2.

Batranul Corvo Attano, asasinul mut din primul joc, va avea de aceasta data o voce. Dar nu orice voce. Are vocea lui Stephen Russell, cunoscut vreme de cateva decenii ca Gerrett, din Thief. Russell nu a fost contactat pentru a isi relua acest rol in ultimul Thief, facut de Square Enix, asa ca Dishonored 2 este un fel de razbunare pentru el. Primul joc Dishonored chiar avea o secventa spre final luata direct din tutorialul lui Thief, un fel de omagiu adus seriei la care cativa angajati Arkane chiar au lucrat.

Pe langa batranul Garrett o veti mai gasi in rolul principal pe Erica Luttrell, care a fost Witch Doctor in Diablo 3, in rolul lui Emily Kaldwin. Cateva nume celebre vin si din recenta serie de succes Daredevil, de pe Netflix. Astfel Vincent D’Onofrio va putea fi gasit in rolul in rolul ducelui insulei Serkonos, iar Rosario Dawson este capitan de vas.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button