MORERSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Discord urca in topul celor mai utilizate aplicatii datorita jocului Among Us!

Discord a crescut foarte rapid in ultima perioada datorita valului imens de utilizatori adusi de Among Us!. Jocul dezvoltat de InnerSloth a devenit un real succes intr-o perioada foarte scurta de timp. Numai in ultima luna, numarul de ore vizionate de fanii jocului pe Twitch a crescut cu 650 de procente. Dezvoltatorul a anulat lansarea urmatorului joc din serie pentru a oferi suport comunitatii formate rapid in jurul primei versiuni de Among Us.

Din pacate, in joc nu exista inca o metoda prin care sa poti comunica direct si aici a intervenit Discord. Intregul concept din spatele jocului se bazeaza pe comunicare si munca in echipa. Comunicarea iti permite sa identifici impostorul intr-o perioada mai scurta de timp si vice versa daca joci rolul respectiv. Aplicatia a atins pragul de 800.000 de instalari in fiecare zi, incepand cu data de 5 septembrie. Informatia a aparut intr-un studiu foarte mic, realizat de Adam Blacker intr-o postare pe blog.

Discord

SUA reprezinta in acest moment cea mai mare piata pentru Among Us! si Discord. Incepand cu prima zi din luna august, utilizatorii americani sunt responsabili pentru 18.8% din total de descarcari al jocului si 21.5% pentru aplicatia Discord. Cum vi se pare jocul pana acum? Am apucat sa-l joc foarte putin in tot acest timp si pot sa ma declar multumit.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button