Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Discord blochează accesul la toate serverele NSFW pe dispozitivele iOS

Iată un fenomen atipic, venit din partea unei platforme destul de permisive. Serverele de Discord care sunt etichetate drept NSFW (not safe for work) nu vor mai putea fi accesate. Acum, nu vă gândiți doar la prostii, pentru că destul de multe lucruri pot fi catalogate astfel. Iar decizia este cu atât mai dubioasă cu cât nu a fost oferită nicio explicație.

Tradițional, astfel de servere de Discord nu puteau fi accesate de către minori, dar acum marele NO-NO este universal valabil în ceea ce privește aplicația destinată dispozitivelor iOS, potrivit noii actualizări. Conținutul NSFW poate fi, în teorie, accesat prin intermediul versiunilor de desktop și web, cu anumite limitări, și doar moderatorii și administratorii serverului vor putea accesa conținutul inclusiv prin aplicație.

Actualizare politica Discord
Modificarea specificată în actualizarea politicii Discord

La capitolul acesta, se pare că posesorii de Android sunt cei mai câștigați. Și nu pentru că ar da ochii cu cine știe ce postări deocheate, ci pentru că pot răsufla ușurați în fața unei schimbări dubioase, lipsită de orice argument. În plus, nici măcar Apple nu a menționat ceva legat de această decizie. Să fie oare din cauza faptului că Discord încearcă să se pună bine cu potențialii cumpărători precum Microsoft? Și dacă da, atunci de ce nu-i lasă pe posesorii de produse Apple să „păcătuiască” în voie și să-și vadă de oferta propusă de Microsoft? Ceva este putred în Danemarca virtuală, iar lumea nu poate să-i dea de cap momentan.

Microsoft ar putea achiziționa Discord pentru suma de 10 miliarde de dolari

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button