GamingȘtiri IT

Discord se apucă de streaming

La o scară foarte mică

Discord încearcă de ceva timp să își diversifice utilitatea, lansând propriul magazin de jocuri, iar acum propria componentă de streaming video.

Noua funcție poartă numele Go Live și va funcționa în totalitate în interiorul aplicației existente. Nu este ceva menit să vă permită să transmiteți către Youtube sau către Twitch, ci direct către canalele de voce de pe un server existent de Discord.

Go Live nu va deveni o alternativă pentru serviciile numite anterior, din moment ce este limitat la doar maxim zece spectatori simultani, din cauza lățimii de bandă necesare. Cei care sunt abonați la Discord Nitro nu vor avea opțiunea de a mări limita, dar vor avea acces la un bitrate mai mare.

Funcția va fi disponibilă din ziua de 15 august, doar pentru varianta de Windows a programului. Utilizatorii de MacOs sau de Linux vor putea doar viziona conținutul, iar asta numai prin varianta din browser-ul web a lui Discord.

Astfel, cei care vor să facă un live-stream doar pentru amicii lor vor avea un loc privat și comod pentru stream-uri. Iar cei care vor să își încerce talentele de gazdă vor putea să se folosească de funcție într-un loc sigur și izolat, înainte de a sări la servicii unde riscă să fie văzuți de altcineva.

[The Verge]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button