GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Discord anunță primele șapte jocuri exclusive pentru magazinul lor

Discord a anunțat jocurile de la deschidere care vor face parte din „First on Discord”, o categorie unde vor fi lansate exclusiv, pentru o perioadă limitată, în cursul acestui an.

Știam deja despre Bad North, care până acum a fost diponibil doar pe Switch. Pe lângă acesta, mai există încă șase titluri. Primul, un joc în timp real cu cărti de joc numit Minion Master (trailer ul mai jos) care are co-op si este gratuit pe Discord. Nu suntem siguri cum se aplica în acest caz „first”, deoarece jocul este in Early Access, dar trebuie să plătiți pentru el pe Steam.

Apoi este Mad Machines, care arată ca o combinație între Rocket League și luptele dintre roboți.

https://youtu.be/zjhr8TKGSU0

Există, de asemenea, un shooter stilat de genul deathmatch, At Sundown, unde căutați dușmani în medii întunecate. Se pare că este o versiune mai rapidă și mai periculoasă a modului Luigi’s Ghost Mansion din jocul Nintendo Land de pe Wii U. Mai jos trailerul pentru acesta.

Există, de asemenea, jocul de acțiune Sinner: Sacrifice for Redemption, lansat pe console în octombrie, apoi pe PC. La nivel superficial, ne amintește de un joc From Software. Dar care dintre ele? Fir-ar, ne scapă numele!

O altă ofertă este King of the Hat, un joc multiplayer 2D în care îți folosești pălăria ca pe o armă împotriva altor jucători – iată și trailerul:

În sfârșit, ultimul joc din seria „First on Discord”. Last Year: Nightmare este un joc de groază ce se petrece în anii ’90, în care adolescenții sunt vânați de monștri. Ținând cont de trailerul de mai jos, suntem curioși cum se va compara cu The Blackout Club, care a fost anunțat la începutul acestui an (dar va fi probabil mult mai puțin axat de luptă).

Puteți găsi detalii complete despre programul First on Discord în link-ul de mai jos. Nu a fost stabilită încă o dată pentru lansarea magazinului Discord, dar probabil se va întâmpla în această toamnă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button