GamingPC&ConsolesTech&IT

Disco Elysium va deveni serial

Probabil ar trebui să îl jucați

Disco Elysium a venit parcă de nicăieri, anul trecut, dovedindu-se a fi un RPG destul de bunicel. Unul realizat în stilul Fallout/Baldur’s Gate, însă cu o așezare complet nouă și foarte bine dezvoltată, alături de un fir narativ bine pus la punct.

Trăsăturile acestea au făcut jocul să iasă în evidență atât de mult, încât acum este pe punctul de a deveni un serial. Compania de producție Dj2 Entertaiment anunță un parteneriat cu studioul de jocuri ZA/UM pentru adaptarea lui Disco Elysium pentru televiziune. Nu s-a specificat încă ce televiziune, din moment ce nu există încă un distribuitor, iar proiectul este abia la început.

Merită menționat că deși Dj2 Entertainment a avut ceva succes recent cu filmul Sonic The Hedgehog, este aceeași companie care a cumpărat drepturile de ecranizare pentru Hawken, pe baza unui singur trailer, pentru Sleeping Dogs și pentru o grămadă de jocuri produse de Dontnod. Aceste proiecte n-au văzut încă lumina zilei și nu s-a mai auzit nimic despre unele dintre ele de ani de zile.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button