GamingPC&ConsolesȘtiri IT

DiRT Rally 2.0 a fost anuntat oficial

Codemasters a anunțat recent DiRT Rally 2.0, succesor al jocului preferat de toti fanii genului, care permite jucatorilor sa controleze cele mai faimoase masini de raliu pe cele mai dificile circuite din intreaga lume.

Reprezentand o revenire la stilul de simulare off-road, care a făcut din jocul original un succes atat de rasunator printre gameri, DiRT Rally 2.0 va fi lansat pe 26 februarie 2019.

DiRT Rally 2.0 vă va plimba prin șase locații de raliu din întreaga lume, unde puteți concura pe scene lucrate manual cu maiestrie într-o gamă largă de mașini din istoria sportului și a zilelor moderne. Jocul oficial al FIA World Rallycross Championship prezentat de Monster Energy, DiRT Rally 2.0 va cuprinde și mașinile din sezonul 2018, precum și opt dintre circuitele oficiale WorldRX.

Ross Gowing, designer șef de jocuri la Codemasters, a declarat:

Suntem încântați să putem vorbi în sfarsit despre DiRT Rally 2.0. Raliul este incredibil de important pentru Codemasters, iar întreaga echipă este total dedicată creării celei mai autentice experiențe posibile într-un joc.

Comunitatea noastră pasionată a ajutat la transformarea lui DiRT Rally într-un titlu special. Am lucrat cu o selecție a acestei comunități alături de un set de șoferi de raliuri din lumea reală pentru a ne asigura că le îndeplinim standardele înalte. Nu ne este teamă să facem un joc provocator. Conducerea unei mașini de raliu pe o scenă nu este ușoară și dorim ca jucătorii să experimenteze aceeasi adrenalina ca atunci cand conduc la limita.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button