GamingRSS PaginaDeMedia

DiRT 5 este primul joc care va putea rula la 120FPS pe PlayStation 5

DiRT 5 a fost anuntat oficial in cadrul evenimentului de prezentare a titlurilor 3rd party pentru Xbox Series X. Dupa lansare, am primit si confirmarea ca noua consola de la Microsoft va putea rula jocul la 120FPS. Acum avem insa confirmarea ca si PlayStation 5 este capabila sa ruleze jocul la acest frame-rate. In plus, consola celor de la Sony se va bucura de cateva caracteristici unice multumita controller-ului DualSense.

Intr-un interviu care a avut loc in luna mai, David Springate a vorbit despre cele mai interesante lucruri legate de lansarea lui DiRT 5:

In cazul lui DiRT 5, puterea oferita de Series X va face ca jocul sa arate superb. L-ati vazut si voi, este fantastic. Dar putem face chiar mai mult de atat si va vom oferi si gameplay foarte rapid si precis la 120FPS, fara sa compromitem calitatea vizuala.

La acel moment nu se vorbea insa si de versiunea de PlayStation 5 a jocului. Dupa cum stiti, specificatiile consolei de la Sony nu sunt la fel de impresionante ca cele de pe Xbox Series X; cel putin din perspectiva teraflops. Se pare insa ca si PS5 va putea rula DiRT 5 la 120FPS, iar pe langa asta jocul va utiliza si cateva din caracteristicile unice ale controller-ului DualSense.

Sony DualSense PlayStation 5

DiRT 5 + DualSense = <3

Intr-un interviu acordat celor de la Official PlayStation Magazine UK, directorul jocului, Rob Karp a vorbit despre sistemul japonezilor.

Performanta lui PlayStation 5 ne permite sa includem optiunea de 120FPS in DiRT 5, ceea ce va fi interesant petru fanii jocurilor de curse. In plus, DualSense este grozav. Cand am rulat un tech demo, toti cei din studio au vrut sa-l incerce. Ofera ceva nou si unic despre care credem ca se integreaza perfect in acest joc. Cu atat mai mult cu cat tinem cont de continutul pe care-l avem si masinile de toate felurile.

Bine, nu ar trebui sa ne mire faptul ca studiourile apropiate Sony vor folosi la maxim potentialul controller-ului DualSense. Este interesant insa sa vedem si echipe 3rd party incantate de noua caracteristica. Tot ce trebuie sa mai faceti acum este sa va comandati un TV la 120Hz pentru a putea rula jocuri precum DiRT 5 la un framerate mare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button