MORE

DirectX 12 nu este compatibil cu Windows 7!

Supriza, mare surpriza! DirectX 12 nu este compatibil cu Windows 7! Cine s-ar fi asteptat! Teoretic… toata lumea, avand in vedere ca DirectX 11 a fost exclusiv pentru Windows 7.

Strategia celor de la Microsoft nu este rea, mai ales ca Windows 10 promite sa fie un salt urias inainte fata de Windows 8, iar integrarea lui DirectX 12 promite sa mareasca performanta dramatic in jocuri, datorita suportului pentru multithread. Asta daca discutam despre desktop. Daca aducem in discutie si laptopurile, atunci in ecuatie intra si consumul scazut de energie. Asta ca sa nu mai discutam despre faptul ca Windows 7 este in acest moment cel mai popular OS al celor de la Microsoft, aproape 52% din piata utilizand Windows 7, in mod surprinzator acest numar crescand constant, probabil multi adoptand aceasta platforma stabila, schimband OS-ul de la XP la 7. Mai mult decat atat, vestea bomba a acestui articol este ca integrarea lui DirectX 12 se va face pe Windows 8 si 10, Windows 7 fiind lasat la vatra recent de Microsoft, copiile digitale fiind retrase si din magazinele online. Suportul pentru Windows 7 va inceta in ianuarie 2015, cu toate ca discutam despre un sistem de operare in continua crestere.

Cel mai probabil Microsoft doresc sa impinga Windows 10 in fata, in ciuda cifrelor, crezand ca piata va accepta asta. Este posibil, atat timp cat raportul performanta-stabilitate este indeplinit. Cat despre DirectX 12, daca acesta nu isi indeplineste promisiunile, este foarte posibil ca Microsoft sa fie nevoiti sa repuna pe picioare… suportul pentru Windows 7!

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close