GamingPC&ConsolesTech&IT

Directorul narativ al Cyberpunk 2077 a plecat la Blizzard

Unul dintre directorii de creatie pentru The Witcher 3 și Cyberpunk 2077 a părăsit CD Projekt Red pentru un rol în cadrul Blizzard. Sebastian Stepien, care a fost director de creatie pentru mult apreciatul RPG The Witcher 3, precum si director narativ pentru următorul mare proiect al companiei, RPG-ul Cyberpunk 2077, a dezvăluit prin intermediul LinkedIn ca acum are un nou rol de director de creatie în cadrul biroului Blizzard din California.

Stepien a făcut parte dintr-un trio de regizori creativi pentru The Witcher 3, printre care se numără și Konrad Tomaskiewicz și Mateusz Kanik. Potrivit paginii lui LinkedIn, a inceput la CD Projekt Red in 2006, lucrand in diverse posturi ca scriitor inainte de a obtine o promovare ca designer narativ in 2010.

Este probabil ca munca lui Stepien la Cyberpunk 2077 să fi fost deja finalizată și plecarea lui să nu afecteze cu nimic jocul care e așteptat să apară undeva în următoarele 24 de luni. Clipul de lungă durată prezentat la E3 anul trecut de către CD Projekt Red pare să sugereze că toate aspectele legate de narațiune și de crearea lumii din joc sunt probabil definitivate. Mai interesant pare să fie de-acum ce urmează să facă Stepien la Blizzard. Există foarte de locuri de muncă disponibile acum în cadrul companiei și foarte multe proiecte în desfășurare, multe dintre ele neanunțate oficial. Pentru fanii lui Stepien și a poveștilor bune, sperăm că viitorul lui nu e legat de vreun joc pentru dispozitive mobile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button