MORE

Directorul de marketing Nintendo vorbeste despre Region Lock si… un nou Mario?!

Anul trecut a fost un an senzational pentru Nintendo si pentru WiiU. Consola a primit nu numai aplauze din partea gamerilor dar si a criticilor, Nintendo fiind numita chiar compania anului in cadrul unui eveniment.

Cu toate astea, toata lumea este inca suparata pe politica pe care o practica, region lock-ul, care practic segmenteaza piata de jocuri pe zone, jucatorii din Europa fiind in imposibilitatea de a juca jocuri pentru Japonia sau America. Lucru care a cam suparat gamerii. Pe langa asta, toata lumea a inceput sa creada, in urma unor zvonuri, ca un nou joc Mario este in dezvoltare si va veni anul acesta. Ei bine, avem o veste buna si una proasta.

Pentru ca suntem oameni „milostivi”, incepem cu cea proasta, si putem spune cu certitudine ca un nou joc Mario… nu este in productie! Bill Trinen, directorul de marketing Nintendo a confirmat acest lucru. Acelasi Bill Trinen care a spus intr-un interviu ca Nintendo se uita peste politica de region lock si cine stie, poate schimba ceva la ea. Dar in nici un caz nu ne tinem respiratia pentru o schimbare la 180 de grade din partea japonezilor. Totusi, este bine macar ca arunca o privire peste ea, cine stie, poate modifica unii parametrii pentru America si Europa. Cei interesati sa citeasca intreg interviul il pot gasi aici.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button