MORE

Directorul de creatie de la Far Cry 4 porneste un proiect personal?!

Cu Far Cry 4 frumos impachetat si trimis spre vanzare, Directorul de Creatie de la Far Cry 4, spune că i-a fost data undă verde pentru a începe lucrul la un proiect nou, un joc mai „personal”. Nu există nici o garanție că va vedea vreodată lumina zilei, dar CEO-ul Ubisoft Montreal, Yannis Mallat a spus că este important ca proiectele mai mici, si mai „experimentale” sa aiba totusi un loc in studio.

Hutchinson a spus pentru CVG că proiectul va fi dezvoltat de o echipa mica de oameni formata din membri ai echipelor de la Assassin Creed III și IV. „Provocarea este de a menține costurile cat mai scazute și de a face ceva capabil sa concureze la un nivel ridicat”. El nu a dat nici un detaliu, dar în cazul în care jocul va trece de procesul de aprobare internă Ubisoft, a declarat că speră că echipa va fi capabila să-l arate lumii intr-un an.

Este o dezvoltare demna de remarcat, deoarece proiectele anterioare de acest tip au dus la jocuri cum ar fi Valiant Hearts, Child of Light, și, desigur, Far Cry 3 Blood Dragon. Ubisoft a declarat deja că nu va fi un alt Blood Dragon, dar posibilitatea unui nou joc similar este interesanta.

În ciuda obstacolelor cu care se confruntă, Mallat a spus că este important ca proiectele mai mici să nu fie „sufocate” de presiunile cu care se confruntă francizele mari ale Ubisoft-ului, deoarece permit editorului să isi cultive talentele interne și „să încerce lucruri noi fără a rupe echilibrul financiar.”

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close