Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Directorul de creație al lui Dragon Age pleacă de la BioWare

/
/
/

Mike Laidlaw, designer principal și director de creație al seriei de RPG-uri Dragon Age produse de BioWare și-a anunțat recent plecarea de la acest studio. Într-un mesaj de pe Twitter, Laidlaw spune că „după 14 ani și șansa de a lucra la Jade Empire, Mass Effect și cam orice lucru legat de Dragon Age, a sosit timpul să meargă mai departe„.

Laidlaw a scris pe rețeaua de socializare:

În timpul meu la BioWare am fost norocos să lucrez cu unii dintre cei mai talentați și muncitori oameni din industrie. A fost o onoare să particip la echipa Dragon Age și am toată încrederea că lumea pe care am creat-o împreună este în mâini bune și, sunt entuziasmat pentru ceea ce urmează.

Pentru viitorul apropiat, am de gând să-mi petrec timpul reconectându-mă la toate jocurile uimitoare și lumea pe care colegii mei le-au creat, și aștept cu nerăbdare să împărtășesc aceste experiențe cu voi pe Twitch și Twitter. Pentru toți cei care au avut timp să împărtășească feedback și experiențe, uimitoarele voastre cosplay-uri și creații artistice: vă mulțumesc. Mi-ați făcut timpul „în Thedas” extraordinar. Pasiunea voastră inspiră, și aștept cu nerăbdare următoarea noastră aventură împreună.

În afară de a se ocupa de tot ce înseamnă Dragon Age, Laidlaw – fără a fi confundat cu Marc Laidlaw, care a părăsit Valve în 2016 – a fost, de asemenea, scriitorul principal al lui Jade Empire și un designer al primului Mass Effect. Plecarea lui vine la doar trei luni după cea a directorului general Aaryn Flynn – și revenirea fostului director de proiect Mass Effect, Casey Hudson.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar