PC&Consoles

Directorul de creație al lui Dragon Age pleacă de la BioWare

Mike Laidlaw, designer principal și director de creație al seriei de RPG-uri Dragon Age produse de BioWare și-a anunțat recent plecarea de la acest studio. Într-un mesaj de pe Twitter, Laidlaw spune că „după 14 ani și șansa de a lucra la Jade Empire, Mass Effect și cam orice lucru legat de Dragon Age, a sosit timpul să meargă mai departe„.

Laidlaw a scris pe rețeaua de socializare:

În timpul meu la BioWare am fost norocos să lucrez cu unii dintre cei mai talentați și muncitori oameni din industrie. A fost o onoare să particip la echipa Dragon Age și am toată încrederea că lumea pe care am creat-o împreună este în mâini bune și, sunt entuziasmat pentru ceea ce urmează.

Pentru viitorul apropiat, am de gând să-mi petrec timpul reconectându-mă la toate jocurile uimitoare și lumea pe care colegii mei le-au creat, și aștept cu nerăbdare să împărtășesc aceste experiențe cu voi pe Twitch și Twitter. Pentru toți cei care au avut timp să împărtășească feedback și experiențe, uimitoarele voastre cosplay-uri și creații artistice: vă mulțumesc. Mi-ați făcut timpul „în Thedas” extraordinar. Pasiunea voastră inspiră, și aștept cu nerăbdare următoarea noastră aventură împreună.

În afară de a se ocupa de tot ce înseamnă Dragon Age, Laidlaw – fără a fi confundat cu Marc Laidlaw, care a părăsit Valve în 2016 – a fost, de asemenea, scriitorul principal al lui Jade Empire și un designer al primului Mass Effect. Plecarea lui vine la doar trei luni după cea a directorului general Aaryn Flynn – și revenirea fostului director de proiect Mass Effect, Casey Hudson.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button