Gaming

Din SimCity în Cities Skylines

Dacă nu era suficient că Cities Skylines primește pe bună dreptate toate laudele pe care le primea SimCity, acum ca lumea chiar l-a jucat, primește și dezvoltatorii săi! Bryan Shannon, unul dintre foștii angajați ai studioului Maxis, a decis să își aplice recent talentele dobândite în SimCity și SimCity: Cities of Tomorrow pentru a realiza conținut dedicat jocului Cities Skylines.

Nu face asta ca angajat la Paradox sau Colossal Order, ci ca provider de modificări gratuite, care pot fi apoi folosite de oricine în jocul propriu, Skylines venind cu unelte ample pentru modificări. Pentru ca talentul său să nu fie complet irosit, a decis să își deschidă o pagină de Patreon, ca să poată să își finanțeze acest hobby, în cazul în va hotara sa foloseasca acest talent pentru a lucra pe termen lung la un city builder care chiar este bun, chiar daca o face indirect.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button