PC&Consoles

Din 2018 probabil se va putea schimba numele de PSN

La PlayStation Experience, șeful PlayStation Shawn Layden a dat o speranță că utilizatorii PlayStation vor putea în cele din urmă să-și schimbe numele PSN. Într-un interviu care a urmat după lansarea PSX, Layden a început să glumească: „Elfii de la Polul Nord au lucrat la el”. El a spus că abilitatea de a vă schimba numele PSN este „mai complexă decât credeți” atunci când vine vorba de ceea ce trebuie să se întâmple în spatele scenei din punct de vedere tehnic.

Toate acestea fiind zise, Layden a spus că speră că Sony va da jucătorilor posibilitatea de a-și schimba numele de PSN până la următorul PSX din 2018. „Sper că vom vedea evenimente care nu vor mai necesita să mă întrebați același lucru la următorul PSX„, a declarat el într-un interviu.

Schimbarea numelor a fost disponibilă de ani de zile pe platformele Xbox. Prima schimbare a numelui este gratuită pe Xbox, în timp ce următoarele modificări implică o taxă. Nu știm cum ar funcționa pe PlayStation, dacă se va întâmpla vreodată.

Motivul dat de Sony pentru care nu-ți poți schimba numele PSN a variat în timp de-a lungul anilor. În 2014, Layden a explicat că nu a fost o problemă tehnică care să mențină caracterul implementat, ci, în schimb, s-a limitat la prevenirea trolling-ului. În 2015, un alt director executiv al PlayStation, Shuhei Yoshida, a declarat că inginerii Sony încearcă să facă acest lucru, dar nu au fost siguri dacă ar fi posibilă oferirea acestei caracteristici.

Sursa

Tags

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close