MORE

Din 15 Iulie avem Kinect 2.0 pentru Windows!

Se pare ca Microsoft a pus o data pe lansarea lui Kinect 2.0 pentru Windows. Lucru care nu ne mira, avand in vedere ca din punct de vedere al aplicabilitatii pe un PC, Kinectul isi poate gasi chiar mai multe intrebuintari decat pe consola. Mai mult decat atat, nu sunt la prima „abatere” de acest gen, si primul Kinect gasindu-si loc pe Windows. Pana la urma.

Potrivit unei listari din magazinul Microsoft, Kinect 2.0 va fi lansat luna aceasta, cu toate ca nu prea exista programe care sa ruleze cu aceasta „super camera”. Microsoft a pus totusi un pret de 199 de dolari pentru senzorul, care realist vorbind, nu prea a prins nici cu generatia trecuta, si pana acum nici cu cel actual.

Kinect 2.0

Modelul este destinat pentru inceput dezvoltatorilor, conform descrierii oferite in listare. Acesta ofera dezvoltatorilor mai multa precizie, sensibilitate si capabilitati in asa fel incat acestia sa „scrie” aplicatii bazate pe voce si gesturi, atat pentru Windows Desktop, dar si pentru Windows Store. Un alt lucru pe care Microsoft au ales sa il intareasca in descriere este faptul ca acest Kinect 2.0 nu functioneaza decat cu aplicatii pentru Windows v2, in traducere libera, nu vei sta de vorba cu Windows-ul tau prea curand!

Ideea unui asemenea produs pentru utilizatorii de PC este extrem de buna. Din pacate este ca si cum ai oferi cea mai buna consola de pe piata, doar ca nimeni nu vrea sa faca jocuri pentru tine. Ramane sa vedem ce aplicatii apar anul acesta si anul ce urmeaza, si cine stie, poate Kinect va deveni in cele din urma un add-on atractiv.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button