MORE

Dimple – „Plasture” inteligent pentru telefoane si tablete

Dimple nu este un plasture oarecare, ci unul pentru telefoane si tablete. Insa nu este facut sa acopere zgarieturi. Este un dispozitiv compatibil cu device-urile cu NFC si i se pot seta pana la patru functii diferite pentru cele patru butoane de care dispune.

Vine la pachet cu o aplicatie ce se va putea descarca din Google Play cu ajutorul careia se va seta plasturele. Se comporta ca un tag NFC, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de incarcare. Pe telefon pot fi amplasati mai multi plasturi, in functie de zona in care reactioneaza senzorul NFC si de… dimensiunea telefonului. Din pacate, acesta nu va fi compatibil cu telefoanele cu carcasa metalica, precum HTC One.

Este rezistent la apa si este compatibil cu multe huse, iar functiile care ii pot fi asignate sunt aproape nelimitate. De la pornirea blitz-ului sau a Wi-Fi-ului pana la lansarea aplicatiilor favorite sau apelarea unor contacte. Mai mult decat atat, va fi pus la dispozitie un SDK pentru dezvoltatori, pentru a crea functii custom pentru aplicatiile lor. De exemplu, scrierea unei noi notite in Evernote. Deocamdata in stadiul de proiect pe IndieGogo la aproximativ 27$, acest plasture are mari sanse sa vada lumina zilei daca ne luam dupa anvergura pe care a luat-o pe net.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button