MORE

Digital Foundry pune mana pe Star Wars: Battlefront si rezultatul este … surprinzator?!

Digital Foundry a ajuns sa fie o sursa de informatii destul de cautata de catre gameri atunci cand vine vorba de jocurile pe PC si nu numai. Asta pentru ca testele acestora releva foarte multe elemente dintr-un joc, raspunzand practic la intrebari pe care le gasesti in general pe forumuri sau pe wall-uri de Facebook.

De la intrebari ca „ce sistem este indicat”, pana la „cate f/s-uri o sa am”, acestia raspund la intrebari pertinente ori de cate ori realizeaza un nou video clip.

De aceasta data a fost randul ultimului titlu DICE, publicat de Electronic Arts – Star Wars: Battlefront, care se pare ca nu este chiar atat de prost optimizat asa cum indicau zvonurile initiale, in clip subliniindu-se faptul ca nu iti trebuie o bestie sa rulezi acest titlu. Pe langa asta, trebuie sa nu uitam ca discutam de Frostbyte Engine, un motor care este deja bine optimizat pentru PC, Digital Foundry adaugand si faptul ca odata cu acest nou joc din seria Star Wars, gamerii nu o sa fie nevoiti sa isi achizitioneze o uzina pentru a rula Battlefront .

Discutand pe baza clipului, putem spune ca suntem un pic mai increzatori in performantele pe PC ale lui Star Wars: Battlefront, un titlu, care, dupa cum am spus, nu este tocmai bine privit de gameri. Dar, cine stie, poate DICE ne surprind cat se poate de placut.

[digitalfoundry]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button