PC&Consoles

Digital Extremes se află în top 100 angajatori din Canada

Pentru cine dorește o carieră în jocuri video, există puține alte locuri de muncă ce ar putea fi mai bune decât la Digital Extremes, producătorul shooter-ului gratuit Warframe.

Studioul canadian a fost recent numit unul dintre cei mai buni 100 de angajatori ai Canadei din 2018 de către publicația Eluta. Site-ul a oferit studioului din Londra note de vârf la categoriile loc de muncă, atmosferă, comunicare, instruire și implicare comunitară. Salariile inițiale încep de la 40.000 dolari (anual), cu două săptămâni de vacanță plătită, beneficii pentru sănătate, concediu parental plătit, ore de muncă flexibile și până la 3.500 dolari subvenții de școlarizare pe an. Nu-i deloc rău pentru o persoană care face jocuri video, nu?

Digital Extremes „a fost evidențiat ca fiind un loc de muncă deosebit de plăcut de către angajați. Studioul are un „calendar social ocupat”, și ceea ce pare a fi un birou destul de frumos.

Biroul unic Digital Extremes este situat într-o clădire istorică renovată din centrul Londrei și dispune de un teatru intern, o sală de relaxare pentru angajați cu o bibliotecă de jocuri, precum și o bucătărie comercială și o sală de mese de dimensiuni mari, cu patru posturi cu normă întreagă pentru personalul din bucătărie, care pregătește zilnic mese sănătoase și tratamente speciale în fiecare vineri.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button