Tech&IT

Incredibil, dar Nelimitat – Digi îți face o ofertă pe care nu o poți refuza!

Autor: Matei Pană

Digi este un nume din ce în ce mai cunoscut în piața românească și fie că vorbești despre internet, servicii de televiziune sau telefonie, sigur au o promoție activă cu care să te atragă. Astăzi vorbim despre campania „Incredibil, dar Nelimitat” prin intermediul căreia, compania încearcă să fure clienți de telefonie mobilă de la competiție. Și fac asta într-un mod foarte benefic pentru potențialii doritori, oferindu-le nu mai mult, nu mai puțin de patru luni gratuite la abonament.

Dacă îți portezi numărul la Digi în această perioadă, beneficiezi de o reducere de 50% a abonamentului, timp de 24 de luni. Oferta este valabilă pentru tipurile de abonament Optim Nelimitat, Optim 2 și Optim 3. Clienții care își portează numărul la Digi pot alege între această reducere de 50% și achiziționarea unui telefon în 24 de rate Digi cu avans 0. Această opțiune este însă disponibilă doar pentru cei care dețin deja abonament la minim un serviciu fix Digi.

Digi Incredibil dar Nelimitat Campanie Abonamente

Probabil ați observat că încă nu am spus nimic despre cuvântul “nelimitat”. Chiar dacă avantajele despre care am scris mai sus par, probabil, destule încât să ți se pară o ofertă bună. Ei bine, dacă îți vei porta numărul la Digi, vei beneficia de internet nelimitat, minute nelimitate în orice rețea, fie ea fixă sau mobilă și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi. Pe lângă toate astea, mai beneficiezi și de 3000 de minute internaționale în rețelele principale de telefonie din Uniunea Europeană, SUA, Canada și China.

Să fiu sincer, este destul de greu să nu ai măcar un serviciu de la Digi în momentul de față; serviciile de internet și televiziune sunt excelente, însă rețeaua de telefonie mobilă nu a reușit încă să mă convingă. Și oricât de mult mi-ar plăcea să mă portez în rețeaua acestora, experiența unor cunoscuți m-a făcut să stau departe. Dar cine știe? Pe măsură ce rezolvă din problemele de acoperire, este o șansă ca numărul de abonați să crească din ce în ce mai mult.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button