PC&Consoles

DICE promite ca Battlefield 1 nu va fi un dezastru la lansare

Seria Battlefield nu prea mai este pe cat de prestigioasa era pe vremuri, in mare parte pentru ca ultimele jocuri au avut mici probleme. Mai exact, Battlefield 4 a avut toate problemele, pana si pe cele despre care se credea ca au disparut cu dinozaurii. A fost, tehnologic, pe undeva pe la nivelul unui accident feroviar. Asa ca lumea se cam teme ca Battlefield 1 va suferi aceeasi soarta.

Nu de alta, dar jocul arata bine in trailer, pare a fi interesant si ar putea fi chiar bun. Ar fi mare pacat ca toate celelalte caracteristici placute ale sale sa fie ruinate de posibilitatea ca nu va functiona sau ca serverele vor izbucni in flacari in secunda in care 64 de jucatori se conecteaza la un singur server.

Asa ca DICE a decis sa asigure viitorii jucatori ca asta nu se va intampla. Ca vor avea grija ca Battlefield 1 sa fie lansat intr-o stare buna. Si vor face asta prin organizarea unui open beta in care sa verifice stabilitatea jocului. Alaturi de experienta capatata cu lansarea lui Battlefront fara vreun dezastru digital de proportii, se spera ca vor izbuti sa nu distruga complet jocul printr-o lansare a unei variante beta.

Vor reusi? Sa speram.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button