PC&Consoles

Diablo va fi absent de la BlizzCon

Diablo 3 s-a bucurat recent de lansarea unei noi clase, necromantul, disponibil într-un pachet de 15 euro, alături de diversele seturi de obiecte noi asociate.

Mulți oameni probabil se așteptau ca noua clasă să fie doar o mostră mică dintr-un expansion în toată regula iminent, dar dacă unul este în lucru, nu va fi disponibil prea curând. Blizzard anunță că nu are nimic de spus despre Diablo la BlizzCon.

Ultimul expansion pentru Diablo 3, Reaper of Souls, a fost lansat în 2014 și s-a încheiat cu promisiunea că mai multe aventuri sunt la orizont în care eroul principal va avea un rol ceva mai activ la modelarea sorții lui Sanctuary… în sensul că deciziile tale/rezistența la corupție vor schimba lumea. În mod normal, patru ani între expansion-uri ar fi prea mult, cu excepția a două studiouri: Reality Pump și Blizzard. Așa că ceva premergător lui Diablo 4 încă mai este posibil.

Cert este că cei de la Blizzard continuă să fie foarte dedicați și dornici să lucreze la mai mult Diablo. De ar fi fost la fel de dedicați când au decis să bazeze mecanicile jocului pe decizia cuiva de a implementa un item mall care să genereze munți de bani ar fi fost poate ceva mai bine. Sigur, item mall-ul nu mai este în joc, dar mecanicile n-au fost schimbate în totalitate pentru a reflecta asta.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button