GamingPC&ConsolesTech&IT

Diablo și Overwatch devin seriale

Încă un leak îmbucurător de la Blizzard

Leak-urile par a fi singurele moduri în care mai putem să ne bucurăm de ceva din partea celor de la Blizzard în ultima vreme. După ce Starcraft Ghost s-a scurs iar pe internet, avem parte și de posibilitatea ca în viitorul apropiat să vedem adaptări sub formă de seriale animate ale proprietăților Overwatch și Diablo.

Informația vine chiar de la CV-ul președintelui diviziei de filme/televiziune a companiei Activision-Blizzard, unde scrie destul de clar că se lucrează la o serie animată bazată pe Overwatch pe undeva, iar seria bazată pe Diablo se află în pre-producție și va fi lansată prin Netflix.

Overwatch era un inevitabil, la cât de Pixar/Dreamworks arăta încă de la primul trailer. Dar Diablo este ceva neașteptat, mai ales că va avea o stilizare de tip anime, probabil ca noul serial Castlevania tot de pe Netflix.

Fiind proprietatea mai interesantă de adaptat, Diablo ar putea merge în numeroase direcții mai mult sau mai puțin bune. Pe de o parte, ar putea fi un anime plin de acțiune, cu lupte masive între îngeri și demoni fără nici un fel de substanță. Pe de alta, ar putea fi orientat mai mult pe groază, ca o adaptare a primului Diablo.

Ar cam fi la mintea cocoșului să înceapă de la Diablo 1, din moment ce acolo ar fi introducerea ideală pentru lumea, ideile, conflictul și personajele seriei. Desigur, cocoșul nu se poate spune că e prea inteligent. Dar în cazul în care vor începe cu o adaptare a lui Diablo 1, vor folosi cumva scenariul pe care l-am trimis eu cu vreo 10 ani în urmă când aveam acel concurs la care românii practic nu aveau voie să participe, dar am trimis oricum o intrare? Vom trăi și vom vedea.

Sper.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button