GamingPC&ConsolesTech&IT

Diablo este acum complet

Stați o țâră și căscați urechile, pentru că am o veste bună pentru voi. Mai țineți minte când a fost lansat Diablo 1 pe GOG, iar din el lipsea, în mod evident, expansion-ul Hellfire? Eh, puteți șterge acum această memorie, pentru că s-a întâmplat un miracol.

Un joc Blizzard a fost actualizat pentru a i se adăuga un expansion, fără a îi crește prețul. Dimpotrivă, pe moment chiar are parte de o reducere de 10%. Prezența expansion-ului Hellfire este o surpriză adevărată, din moment ce Blizzard și-a petrecut ultimele două decenii negându-i existența.

Hellfire nu a mai putut fi cumpărat de nicăieri pentru mult timp, din moment ce a fost făcut de Synergistic Software și publicat de Sierra On-Line, fără vreo implicare din partea celor de la Condor/Blizzard Nord sau a companiei în general. Ca urmare, nu este considerat ca fiind „canonic” și adesea este luat peste picior. Dar în Hellfire veți găsi rămășițe ale lui Diablo ce trebuiau să facă parte din original, dar nu au mai fost incluse pentru că cei de la Condor deja lucrau cu mult peste normă și riscau să cedeze.

Nu va schimba radical Diablo, însă adaugă suficient de mult conținut încât să vă facă să nu regretați butonarea sa. În special pentru că adaugă opțiunea de alergare în Tristram. Mai găsiți în el clasa Monk pe care Blizzard în sine o va refolosi, plus ceva poveste reciclată mai târziu pentru Diablo 2 și 3.

[GOG]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button