GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Diablo 4 va fi un titlu always-online si nu va avea un mod offline

Blizzard a confirmat ca Diablo 4 nu va avea un mod offline si va necesita o conexiune constanta la internet. Compania sustine ca jocul are o lume open world comuna, astfel va fi always-online. Desigur, asta nu ar trebui sa ne surprinda. Pana la urma, am vazut un trend in ultima vreme cu jocurile AAA publicate de Activision care necesita conexiune constanta. Spre exemplu, Call of Duty Modern Warfare nu te lasa sa accesezi jocul, sau macar campania single-player fara a fi conectat la internet. Acesta necesita o conexiune continua la Battlenet, iar Diablo 4 va fi fix la fel.

Diablo 4 promite sa ofere un sistem de lupta agresiv, plin de sange si bucati ale diversilor monstri pe care ii vei infrunta. De asemenea, va include o vanatoare epica de loot legendar, alaturi de jucabilitate si progresie nemarginita. Jucatorii vor avea parte de aventuri cat pentru o intreaga viata, imprastiate pe un taram cu o ecologie unica si populat de adversari foarte periculosi. Jucatoii vor trebui sa exploreze in grote generate aleatoriu, impanzite de adversari foarte imprevizibili si comori greu de imaginat.

Chiar daca jocul este un titlu always-online, va suporta atat un mod de joc solo, cat si un mod co-op coordonat. Jocul ofera si oportunitatea ca mai multe grupuri de jucatori sa se intersecteze in aceeasi lume comuna. Momentan nu avem o data estimata de lansare pentru cel mai nou titlu al seriei, insa Blizzard sustine faptul ca acesta nu este deloc aproape de a vedea lumina zilei.

Dsogaming

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button