GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Diablo 4 – BlizzCon 2021 va veni cu un update major

Dupa fiasco-ul reprezentat de Diablo Immortal, Blizzard a reusit cu chiu, cu vai, sa strecoare la BlizzCon-ul trecut un anunt legat de acel ceva la care visau toti cei care au crescut cu seria dark fantasy: Diablo 4.

Am avut parte de un trailer foarte misto, alaturi de un demo gameplay in exclusivitate. De atunci, Blizzard a tot continuat sa strecoare pe ici, pe colo, mici update-uri pe platforma Battle.net, ca sa pregateasca terenul pentru cand Lilith a lui Diablo 4 va calca nervos pe pamant virtual, direct in monitoarele noastre.

Luis Barriga, sef de trib si game director pentru echipa din spatele lui Diablo 4, ne spune ca, odata cu BlizzCon 2021, compania va introduce un update destul de masiv pentru viitorul joc din serie. Omul nostru nu a oferit niciun detaliu, dar ne spune ca vom avea parte de o schimbare in ceea ce priveste focul de tabara din meniul de character creation.

Diablo 4 Alternate Feature

Daca sunteti obsedati de Diablo ca si mine si stiti ca nu este vorba de un set nou de carbuni aruncati peste focul de tabar, atunci cred ca intuiti ce ar putea urma. Vorbim aici de posibilitatea introducerii unei clase noi, pe langa cele confirmate pana acum (barbarian, sorceress si druid).

Blizzard contiuna sa adauge patch-uri marunte care sa atenueze aterizarea brutala a lui Diablo 4, exemplul cel mai recent fiind update-ul din septembrie, care vizeaza sistemul de skill-uri si de talente. Sansele ca pana la sfarsitul anului sa mai fie introduse alte elemente sunt destul de mici. De fapt, nu prea le-as vedea rosul, din moment ce producatorii deja ne anunta ca BlizzCon-ul din ianuarie va sosi cu acest update masiv care naiba stie ce va aduce, daca nu o clasa noua.

Pe langa Diablo, comunitatea este pe primul loc (sper)

Pentru cei care au stat departe de subiectul asta, BlizzCon-ul de anul acesta a fost reprogramat din cauza pandemiei. In acest sens,  pe 19 si 20 februarie 2020, comunitatea este invitata sa participe la Blizzconline, prima editie gratuita, in format livestream. Orice doritor va putea urmari panel-urile preferate si viziona workshop-urile pregatite de Blizzard.

Diablo 4 nu va fi prea lansat prea curand, iar asta o confirma dezvoltatorii. Cu toate astea, hype-ul este maricel, iar update-ul cel important ar putea oferi fanilor certitudinea ca va fi un joc bun. Fingers crossed, dupa cum umbla vorba.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button