GamingPC&ConsolesTech&IT

Diablo 4 ar putea reface „vechea echipă”

Se reface echipa, dar fără Necro

Acum că Diablo 4 a fost dezvăluit, lumea stă și se întreabă oare ce ar putea cumva să aducă acest joc. Eh, pentru asta avem zvonuri. Iar unul care umblă pe internet în ultima vreme și pare să nu fie complet paralel cu realitatea, sugerează că jocul ar putea marca revenirea a două personaje clasice.

Paladinul, mărit luptător sfânt al Zakarum, și Amazoana… despre care am uitat de unde venea, ar putea să se îndrepte spre Diablo 4. Aceste personaje s-ar alătura deja dezvăluiților Druid, Barbar și Vrăjitor, formând în mare parte vechea echipă. Bine, lipsește de aici Necromantul, dar având în vedere că vorbim de Blizzard, probabil îl vom putea cumpăra separat, din nou, la prețul pentru care alte jocuri îți dau un expansion întreg.

Zvonul mai sugerează că un potențial remake al lui Diablo 2 a fost anulat, din moment ce Diablo 4 va fi un soi de reboot al seriei în anumite aspecte, inclusiv cel stilistic, revenindu-se la originile seriei. Bine, parțial la originile seriei, Diablo 1 în continuare este mai înfiorător ca orice alt exemplar al seriei în mare parte pentru că nu era un MMO.

Remake-ul lui Diablo 2 ar fi fost anulat pentru că ar cam fi păpat din potențialele vânzări ale lui Diablo 4. Blizzard în sine nu a spus nimic despre acest remake, așa că zvonul rămâne deocamdată zvon.

 

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button