GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Diablo 4 a fost confirmat printr-un artbook – Se pare ca va fi anuntat odata cu Diablo 2 Remaster la Blizzcon 2019

Se poate ca Diablo 4 tocmai sa fi fost anuntat prin intermediul unui Art Book care a fost „scurs” pe internet iar jocul ar putea fi anuntat odata cu Diablo 2 Remastered in cadrul Blizzcon 2019. In urma unei postari pe Tweeter al streamer-ului Metro, care a mai confirmat in trecut zvonuri de la Blizzard, compania pare sa anunte ambele titluri in cadrul evenimentului Blizzcon care va avea loc luna viitoare.

Chiar daca nu ar trebui sa ne bazam prea mult pe zvonuri, noul Art Book pare sa confirme existenta lui Diablo 4. Conform nemtilor de la Gamestar, un nou Art Book Diablo va fi lansat la scurt timp dupa Blizzcon 2019, iar urmatoarea editie a revistei de gaming va gazdui o reclama a cartii care spune ca „va contine mai mult de 500 de artwork-uri din Diablo, Diablo II, Diablo III si Diablo IV”.

„Featuring over 500 artworks from Diablo, Diablo II, Diablo III and Diablo IV, this book features many noteworthy artworks created for Blizzard Entertainment’s iconic action RPG, which has given generations of fans everlasting nightmares.”

Noul Art Book va fi creat de Robert Brooks de la Blizzard si scriitorul freelance, Jake Gerli, care a lucrat la Diablo II: Book of Cain, The Art of Blizzard si The Cinematic Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Inca de anul trecut umbla zvonuri cum ca Blizzard a vrut sa anunte Diablo 4 la Blizzcon, dar au decis sa amane anuntul din cauza stadiului incipient de dezvoltare, insa luna viitoare avem sansa ca acest joc sa devina realitate.

WCCFTech

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button