Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Diablo 3 Season 2 va veni cu loot si moduri de joc noi

/
/
/
/
image

Diablo 3 Season 2  nu a ajuns pe PC și Mac inca, dar asta nu înseamnă că fanii nu se pot entuziasma pentru alte lucruri in timp ce asteapta. Un post recent de pe Battle.net detaliază unele dintre schimbările facute pentru lansarea sezonului 2 .

Noi provocări sub forma unor Achievment Conquests vor încuraja obiectivele pe termen lung și variate si stiluri de joc outside-the-box. Postul citează precedentele Conquest-uri „Race to the Top” și ” Living Dangerously” ca stiluri de joc opuse fata de cele pe care Blizzared vrea sa le încurajeze pe viitor, astfel încât acestea nu se vor întoarce pentru Sezonul 2.

O data exacta pentru Sezonul 2 ​​nu a fost anuntata, dar cei care se bucură de Sezonul 1 vor fi avertizati cu privire la schimbarea acestuia cu „nu mai puțin de 30 de zile în avans.” Ca un memento, Seasons nu sunt disponibile pe console: ”Nu avem planuri in prezent de a pune în aplicare Seasons pe consolă. „

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar