PC&Consoles

Diablo 3 primește necromanți!

Măcar unul din zvonurile despre Diablo 3 s-a adeverit. Blizzard a dezvăluit la BlizzCon că necromantul se întoarce ca o clasă jucabilă.

Numai că personajul nu se întoarce sub forma unui expansion, ci a unui pachet făcut doar pentru această nouă clasă. Astfel, de anul viitor veți putea cumpăra clasa Necromancer, la un preț care nu a fost dezvăluit încă. Pachetul va conține cam tot ce v-ați putea aștepta să vedeți de la o clasă nouă. Aveți personajul în variantă feminină și masculină, aveți seturi de armuri, arme speciale, animăluțe de companie, două sloturi pentru personaje și tot tacâmul.

Practic, nu este tocmai necromantul din Diablo 2, acela fiind blocat acum în Nexus și luptându-se cot la cot cu Kerrigan. Însă colegii săi au început să mișune prin Sanctuary din nou, luptând împotriva întunericului.

Necromanții lui Diablo 3 sunt făcuți să semene destul de mult cu cel clasic. Au abilități precum Bone Spear, blesteme, corpse explosion, golemi și armata scheletică.

diablo 3 necro corpse explostion

Dacă vă întrebați în ce fel diferă de Witch Doctor, Blizzard a clarificat asta încă de la anunțul lui D3. Se vor afla în capete diferite ale spectrului. Spre exemplu, necromanul are animale invocabile care sunt atât pasive cât și active. Asta înseamnă că atunci când chemi armata scheletică sau golemul, îi poți dirija să atace pe cineva anume, primind în același timp și un bonus de putere.

d3-necro-concept

Cei care revin la acest personaj de la Diablo 2 vor găsi câteva schimbări, cum ar fi că totul a fost dus până la 11, iar rotița apoi a fost smulsă. Spre exemplu, Corpse Explosion nu va bubui un cadavru, va bubui 10. Summon Skeleton nu cheamă un sac de oase ambulant, cheamă cam 8 schelete. Era de așteptat, fiind vorba de Diablo 3, jocul la care damage-ul ajunge la sute de milioane, aproape de parcă ar fi o parodie de Dragon Ball Z.

[Blizzard]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button