PC&Consoles

Diablo 3: Cum poti ajunge la nivelul 70 in 33 de secunde

Sa cresti un personaj nou intr-un joc precum Diablo 3 poate fi un procedeu enervant. Sa stai sa faci grind zile intregi, doar ca apoi sa poti sa te aventurezi prin rift-uri cu prietenii tai nu este o experienta grozava, dar pentru Diablo 3 exista solutii.

Una dintre aceste solutii va permite sa cresteti 70 de nivele in numai 33 de secunde. Da, efectiv puteti atinge limita de nivel in mai putin de un minut. Youtuber-ul Blacklung the Orc a reusit sa gaseasca o solutie care va permite sa economisiti ore intregi, dar care necesita ceva planuire.

Pentru a putea capata experienta atat de rapid veti avea nevoie de cateva lucruri, cum ar fi o mana de personaje care au deja nivelul 70 si cativa prieteni.

Veti avea nevoie de un numar de obiecte care amplifica adunarea de experienta, cum ar fi Leoric’s Signet si Leoric’s Crown cu o piatra rosie inserata in socket. Ar mai fi util si Custerian Wristguards care sa converteasca aurul adunat in experienta, plus un Gem of Use, care sa scada cerinta de nivel a oricarui obiect la 1.

Apoi, cu trei prieteni de nivel mare, intrati intr-un Cow Rift, iar in timp ce coechipierii omoara toate vacile, alergati pe acolo, adunand gold si luand pasiv experienta.

[Kotaku]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button