GAMING

Diablo 3 ar putea avea sezoane pe console

Când varianta de Playstation a lui Diablo 3 a fost dezvăluită, publicul a fost oarecum șocat, desi părea alegerea cea mai bună. Venea cu suport pentru multiplayer local, nu necesita o conexiune permanentă la internet, și nici nu avea casa de licitații pe care până și Blizzard a început să o disprețuiască după o vreme.

Singurele avantaje pe care le-ar fi putut avea varianta de PC ar fi fost suportul pentru modificări, pe care Diablo 3 nu l-a avut niciodată din cauza casei de licitații și a conexiunii permanente la internet, și sezoanele periodice, cu clasamentele lor, ce aminteau de zilele atât de frumoase de pe Battle.net, când se reseta clasamentul și începeai un personaj nou pe Ladder, cu visul că poate de data asta vei ajunge în top. Nici asta nu mai reprezintă un avantaj pentru varianta de PC, fiindcă Blizzard are alte idei acum pentru varianta de console.

Inițial, compania a declarat că nu avea vreo intenție de a implementa sezoane în Diablo 3 în afara PC-ului, deoarece cultura era mai mult cea de a juca alături de prieteni, local, nu de a face Bhallruns toată noaptea, pe jumătate adormit într-un fotoliu. Dar acum par să se răzgândească. Rob Foote, senior game producer, a declarat că deși ideea de clasamente poate că nu s-ar mula pe intenția experienței, cea a unui început nou și sentimentul că faci parte dintr-o comunitate mai mare ar valida implementarea sistemului de sezoane în Diablo 3.

Nu este o confirmare a sistemului de sezoane pentru console, dar măcar Blizzard le ia in considerare.

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close