PC&Consoles

Diablo 2 primeste inca un patch

Diablo 2 doar ce primise un nou patch, primul dupa 6 ani de zile, iar acum primeste inca unul.

Varianta 1.14b a lui Diablo 2 repara cateva lucruri chiar esentiale, s-ar putea spune, care ar fi trebuit integrate in joc de foarte mult timp.

De acum inainte, Diablo 2 nu va mai depasi 200 de cadre pe secunda, ceea ce inseamna ca poate fi jucat pe laptop-uri fara sa consume bateria de parca Diablo 2 chiar ar fi o provocare pentru un calculator contemporan.

Indiferent cat de putin intensiv ca grafica poate fi un joc, daca placa video pompeaza 300 de cadre pe secunda cu el, are sa consume energie de parca ar incerca sa ruleze Crysis.

Alte schimbari includ implementarea suportului pentru Glide, care poate fi activata prin adaugarea unu „-3dfx” la scurtatura jocului. De asemenea, mercenarii nu vor mai deveni o „Evil Force”. Cum adica? Adica textul numelui mercenarilor era ocazional inlocuit cu „An Evil Force”. Asta nu se va mai intampla. Stiu, suna mai spectaculos in descrierea de pe Facebook.

Personal, tot astept un stash mai mare. Sigur, il astept de la ultimul patch dinaintea acestei reveniri, din 2009, cand a fost adaugata optiunea de respec.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button