GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Diablo 2 a împlinit 20 de ani

Stai o țâră și cască urechile

Știți ce zi a fost ieri? Luni. O zi tristă în general pentru mulți oameni. Dar pe lângă faptul că a fost luni, a fost 29 iunie. Ziua în care Anachronox a împlinit 19 ani. Dar nu prea mai știe nimeni ce este ăla Anachronox, așa că nu contează. A mai fost însă ceva. Icewind Dale a împlinit 20 de ani, dar asta nu cred că va fi relevant pentru mulți oameni. Dar celălalt lucru probabil va fi, pentru că ieri a mai fost aniversarea a 20 de ani de când a fost lansat Diablo 2.

Mai țineți minte Diablo 2? Cu siguranță îl mai țineți minte, pentru că întreaga industrie de jocuri a încercat timp de două decenii să îl refacă. Practic, până și după succesul comercial al lui Diablo 3, Blizzard tot promite că va reveni la ce a făcut Diablo 2 atât de bun cu următorul titlu din serie.

Că veni vorba de celebra companie, pentru a sărbători această ocazie Blizzard va face absolut nimic. În mod normal ar fi un lucru negativ să ignore un eveniment atât de important. Dar vorbim despre Blizzard, așa că mai bine că îl ignoră decât să lanseze Diablo Immortal acum, sau un remake ce nu mai are multiplayer.

Bine, a făcut ceva, a dat niște aripi gratuite jucătorilor de Diablo 3.

Creatorii lui Diablo 2 (ce nu mai lucrează de mult timp la Blizzard) măcar au depănat ceva amintiri despre clasicul joc.

 

Și Carbot a făcut chestia asta:

Dar mai important de atât, aniversarea lui Diablo 2 a fost aniversată de o grămadă de oameni ce s-au strâns iarăși în jurul unui foc de tabără, au selectat un personaj, au urlat și au dat năvală peste sărmanii locatari din Den of Evil.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button