PC&Consoles

Diablo 2 a fost refacut

De cand Blizzard si-a dezvaluit intentia de-a revizita vechile sale creatii, tot se spera ca unele din acele titluri vor fi actualizate sau macar relansate. Dar pana cand se vor apuca de asta, fanii nu ezita sa reconstruiasca acele jocuri, folosind chiar tehnologie facuta de Blizzard.

In cazul de fata avem Diablo 2, reconstruit de un individ numit Egod folosind in Starcraft 2. Editorul jocului, pe care Blizzard l-a demonstrat cu ani in urma ca fiind capabil sa creeze jocuri complet diferite, este suficient de versatil incat sa permita realizarea unui Diablo 2 perfect functional. Jocul nu este complet in acest moment, se afla abia in stadiul Alpha, dar arata foarte aproape de ceea ce te-ai astepta sa vezi de la Diablo 2.

Grafica este acum 3D, personajele au modele in loc de sprite-uri, iar anumite elemente din interfata lui Starcraft 2 inca au ramas. Dar cateva din acestea vor fi rezolvate cu timpul, iar Blizzard probabil nu va avea vreun fel de motiv sa se impotriveasca acestui proiect, din moment ce poate fi jucat doar in Starcraft 2.

O versiune publica mai completa, dar inca departe de a fi gata, va fi disponibila in aceasta vara. Poate astfel cei de la Blizzard vor vedea ca inca mai exista cerere pentru joc si vor amplifica efortul de actualizare a originalului. Si poate a lui Diablo 1, Warcraft 1, Warcraft 2 si vor lansa varianta aia neterminata a lui Warcraft Adventures.

[TechRaptor]

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button