GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Diablo 1 ajunge pe GOG, iar Warcraft urmează

Iadul a înghețat din nou, pentru că Diablo poate fi cumpărat acum de pe GOG. Jocul pe care lumea vrea să îl vadă pe acest magazin încă din prima zi poate fi cumpărat acum de oricine vrea să retrăiască geneza seriei, la umilul preț de 8,89 euro.

Diablo vine în două variante într-un singur pachet. Una ce păstrează intactă experiența, cu tot cu rezoluția veche și modul de multiplayer prin Battle.net, plus una actualizată, ce poate fi jucată pe ce rezoluție vrea suflețelul vostru. Dacă prețul vi se pare mare, merită subliniat că jocurile Blizzard nu au fost vreodată atât de ieftine. Din păcate, jocul nu vine la pachet cu expansion-ul Hellfire, din moment ce Blizzard tot are anumite rețineri când vine vorba de recunoașterea sa ca un expansion oficial, din moment ce a fost făcut de Synergistic Software,  la cererea celor de la Sierra, nu de Blizzard. Totuși, nu ar strica, din moment ce adaugă conținut tăiat din Diablo 1, opțiunea de-a alerga în oraș, precum și o grămadă de conținut nou.

Iar marele D nu este singur în acest ținut anterior arzător, acum foarte degerat. Primele două jocuri Warcraft vor fi disponibile și ele pe GOG în viitorul nu foarte îndepărtat.

Nu este clar dacă decizia celor de la GOG de a trânti mai mulți bani în mâinile producătorilor a fost un factor decisiv în apariția spontană a lui Diablo, dar anunțul despre renunțarea la programul de preț cinstit a fost chiar săptămâna trecută.

diablo 2

[GOG]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button