GamingRSS PaginaDeMedia

Dezvoltatorul PUBG vrea sa tina jocul in viata 20 de ani de acum inainte

PUBG tocmai a ajuns la sezonul cu numarul opt si a anuntat o cifra impresionanta de 70 de milioane de unitati vandute. Ca sa marcheze aceasta ocazie, Eurogamer a organizat un interviu cu Dave Curd, directorul studioului din Madison. In cadrul acestui interviu, Curd a dezvaluit ca un remaster pentru Miramar ar fi pe drum. In plus acesta a mai sustinut ca intentioneaza sa prelungeasca durata de viata a jocului; chiar si 20 de ani de acum inainte.

Nu stiu sigur cand se va intampla, dar atentia mea este indreptata spre Miramar deoarece este prima harta la care a lucrat studioul PUBG Madison in colaborare cu Seoul. Este ceva interesant la care ma gandesc pe viitor.

Am vrea sa facem acelasi lucru ca si cu Sanhok. Avem experientele noastre personale si preferinte, ascultam de comunitate si lucram alaturi de profesionisti eSports. Vrem sa protejam hartile favorite ale fanilor si sa le renovam putin. Harta va fi plasata in prezent si vrem sa fie mai usor de loot-at, mai usor de vazut si de identificat tinte. Cum vom reusi sa ii pastram esenta dar sa ii imbunatatim niste neajunsuri? Ei bine, am demonstrat asta cu Sanhok.

PUBG este un titlu pe care vreau ca jucatorii sa-l gaseasca interesant si peste 20 de ani. Vreau sa continuam sa spunem povesti. Vrem sa oferim experiente noi si cred ca orice este posibil.

Ce este nou in sezonul opt din PUBG?

Probabil cea mai mare schimbare pe care o aduce noul sezon este reimaginarea hartii Sanhok. Aceasta a fost reconstruita aproape de la zero avand la baza feedback-ul jucatorilor. In acest fel, multe locatii au fost regandite si corectate. Desigur, harta nu este singura schimbare adusa in PUBG odata cu sezonul numarul opt. Mai jos am listat cateva noutati:

  • Camionul cu loot – Pe drumurile din Sanhok vor circula de acum camioane pline cu loot. Acestea vor oferi jucatorilor, o sansa in plus de a obtine echipament. Daca esti destul de ambitios si distrugi camionul, acesta va oferi loot si mai pretios.
  • Arme confiscate – Jucatorii care distrug camionul vor primi arme complet echipate. Pentru prima oara in PUBG, vei putea gasi pe jos arme cu atasamente gata montate si cu skin-uri unice.
  • Imbunatatiri pentru Jerry Can – Aceasta arma a primit cateva imbunatatiri, dupa multe cereri. Doar toarna gaz pe jos pentru a crea o capcana, arunca tot pe un inamic si aprinde-l pentru un kill spectaculos.

Pentru a vedea o lista completa de noutati, accesati link-ul catre pagina oficiala unde veti gasi un changelog complet.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button