GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Dezvoltatorul lui EVE Online, CCP Games, lucrează la un nou MMO

CCP Games, studioul din spatele jocului EVE Online, a căzut la învoială cu Epic Games pentru un nou joc. Cea mai nouă variantă a motorului grafic, Unreal Engine 4, a fost numit „instrumentul exclusiv de dezvoltare pentru toate proiectele neanunțate în prezent ale studioului CCP Games„. Unul dintre acestea este un MMO de acțiune.

Acest lucru este în conformitate cu spusele James Dobrowski, producătorul executiv al proiectului încă nedeclarat, care este în curs de dezvoltare la CCP London.

Colaborarea cu Epic Games folosind codul sursă al motorului, care este deschis tuturor dezvoltatorilor Unreal, este excelent atât pentru studiourile AAA cât și cei indie, datorită cantității foarte mari de opțiuni disponibile. Sistemul UE4 Blueprints ne permite să facem prototipuri și iterații rapide, iar conductele sale AAA de nivel mondial ne permit să ne concentrăm pe realizarea gameplay-ului excelent și a unor lumi uimitoare.

Snorri Árnason, game director la CCP Reykjavik, a adăugat:

Având în vedere că Epic utilizează propriul motor pentru a dezvolta jocuri precum Fortnite, este un exemplu excelent al încrederii pe care o au în propriul produs.

Adăugarea studioului CCP la grupul de studiouri care le folosește motorul pare o mișcare destul de ciudată pentru Epic Games, dar suntem și mai curioși despre ce va fi acest MMO încă neanunțat. Puteți să speculați și să vă dați cu părerea în rubrica de comentarii de aici sau pe Facebook.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button