Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Dezvoltatorul Darkest Dungeon ii trage de urechi pe Microsoft

/
/
/
/
image
img

Designerul jocului Darkest Dungeon face un apel public catre Microsoft, anuntand ca pe Windows Game Store se afla o versiune piratata a acestui titlu, care se vinde bine-mersi.

„Daca cineva are un contact la Windows Game Store, il rog sa impartaseasca aceasta informatie. Cineva escrocheaza DD, vanzandu-l (ilegal) acolo”, a scris designerul Tyler Sigman, pe contul sau de Twitter.

El ii sfatuieste pe fanii jocului sa fie foarte atenti atunci cand primesc o copie a lui Darkest Dungeon: daca ea nu provine de pe Steam sau din Humble Store, inseamna ca a fost obtinuta prin inselatorie. Din pacate, Darkest Dungeon nu este singurul titlu vandut ilegal pe Windows Game Store, de un pseudo-dezvoltator. Alte jocuri care se regasesc pe contul acestui falsificator sunt versiuni de Lego Batman 3 si Euro Truck Simulator 2. Intrebarea e de ce ar crede cineva ca a pus mana pe o bucatica de rai, cand gaseste un joc de 2MB (aceasta fiind capacitatea implicita de descarcare) pe Windows Store?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar