Gaming

Dezvoltatorul Ashes of the Singularity: Nintendo Switch nu are nevoie de suport 3rd Party

Daca ieri CEO Stardock facea o serie de afirmatii legate de Xbox, a venit randul unui pronostic despre Nintendo Switch, consola care se bucura de un real succes in aceste clipe, dar care, conform lui Wendell nu are nevoie de suport 3rd Party, consola fiind destul de puternica si versatila incat sa se impuna pe piata cu titlurile realizate de Nintendo.

Se pare ca CEO-ul are niste idei destul de fixe cand vine vorba de Nintendo, noua platforma, conform lui Wendell, are destule francize disponibile incat sa nu fie nevoita sa apeleze la un studio 3rd party pentru a realiza jocuri. Cu toate ca aceste lucruri se intampla deja. Ideea este buna, Nintendo detinand in acest moment 16 francize recognoscibile, printre care amintim Donkey Kong, Fire Emblem, Mario, Zelda, Pokemon sau seria Metroid. Toate putand sa fie adaptate si transformate in diverse francize, asa cum a fost cazul lui Mario care a avut parte de la jocuri olimpice, pana la curse de Kart. Ceea ce face afirmatia lui Wendell mult mai plauzubila.

Totusi, nu poti sa susti pe piata o consola doar cu 1st party games, mai ales in contextul in care gamerul doreste sa incerce si un Andromeda sau un Battlefield, jocuri care nu s-au mai regasit de ani de zile in line-up-ul celor de la Nintendo.

„Te gândești la jocuri ca Mario și Zelda, e destul acolo. Dacă era o consolă de 1000 de dolari, poate mi-ar păsa. Dar așa cum este, există multe de jucat pe Switch și este bine. Nintendo Switch a avut parte de un start care i-ar putea permite să eclipseze Wii-ul.”, a spus directorul senior de merchandising al lanțului de magazine GameStop, Eric Bright, într-un interviu pentru Game Rant.

”Vânzările inițiale au fost fenomanale. Nu pot să vă dau numere directe, dar pot să spun că vedem cea mai mare rată de atașare a software-ului și accesoriilor pentru un dispozitiv din ultima vreme.”

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Dezvoltatorul Ashes of the Singularity: Nintendo Switch nu are nevoie de suport 3rd Party - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button