PC&Consoles

Dezvoltatorii seriei Metro lucreaza la un nou joc

Cand spui 4A Games, automat te gandesti la calitate si la seria de jocuri Metro care a demonstrat ca si in blocul est-sovietic se pot realiza nu doar jocuri bune, ci jocuri senzationale demne de lauda si de dat ca exemplu de asa da. Asta in ciuda faptului ca jocurile erau facute adesea fara curent electric, ferestre, sau scaune.

Metro, jocul post apocaliptic ce se petrece in metrourile moscovite, dupa ce haosul nuclear a fost instaurat, a prins la public mai ceva ca Pokemon GO, Metro Last Light Redux fiind si astazi folosit prin testele de performanta hardware. 

Pana in acest moment, 4A Games au realizat doar doua jocuri: Metro 2033 si continuarea sa Metro: Last Light, doua titluri care le-au adus atat laude internationale, cat si apaluze generale din partea gamerilor. Bine, am mai avut parte de un Redux pentru ambele titluri acum doi ani, de de atunci pana acum nimic nu a mai fost anuntat, existand zvonuri care spuneau ca studioul este pe cale sa se inchida.

Asta pana cand pe pagina oficiala de Facebook 4A Games a fost postat un anunt destul de interesant, acompaniat evident si de o serie de fotografii intr-o noua locatie… Malta! Iar vestile bune nu se opresc aici, avand in vedere ca studioul a anuntat ca nu lucreaza la un singur joc… ci la doua. Care sunt acestea, inca nu stim, dar speram sa pastreze si sa imbogateasca elementele din seria Metro!

4A Games Facebook Page

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button