Gaming

Dezvoltatorii Prey se jura ca jocul pe PC nu are probleme

Cu Prey, mult așteptatul joc al celor de la Arkane Austin, datorită acestei săptămâni, dezvoltatorul a jurat să facă tot ce este posibil pentru a evita problemele pe care le-au întâmpinat colegii săi de la Arkane Lyon anul trecut.

În conversația cu Gamespot, președintele lui Arkane, Raphael Colantonio, subliniază că, în timp ce jocurile moderne cu buget mare se regăsesc adesea pe hardware-ul PC-urilor și consolelor, ele încep viața pe desktop și, astfel, jocurile lui Arkane nu sunt porturi substandard.

„În primul rând, nu este ca și cum am face jocul pe consolă și apoi, în cele din urmă, portul jocului pe PC”, spune Colantonio. „Începe de pe PC-ul, așa funcționează dezvoltarea jocului.” Motivul real pentru care jocurile pe PC au adesea probleme este că există atâtea permutări ale hardware-ului, uneori este vorba de driverele ce rulează în același timp cu jocul nostru. Mai provocatoare. „

Colantonio continuă, sugerând că au fost întreprinse toate măsurile pentru a se asigura că Prey primește o lansare fără probleme a PC-ului și că, deși nimic nu poate fi garantat, el este convins că totul este sub control.

„De data aceasta suntem, având în vedere ceea ce sa întâmplat cu Dishonored 2, ne-am dublat diligența pentru a ne asigura că jocul va funcționa fără probleme”, adaugă Colantonio. „În acest moment, jocul este pe deplin pregătit, dar asta este ceea ce am făcut în ultimele luni – o mulțime de teste pe diferite configurații și asigurarea că funcționează, deci suntem destul de încrezători, Sunt destul de încrezători. „

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button