Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dezvoltatorii lui Rock Band pregatesc o surpriza pentru consolele noi?!

/
/
/
/
image

Dupa ani de absenta, Rock Band revine brusc pe micile ecrane… adica pe monitoarele utilizatorilor. Harmonix Music Systems, studioul care a creat, intre altele titluri ca Dance Central, Guitar Hero si Rock Band, a anuntat oficial ca, in magazinul sau online, urmeaza sa fie adaugate cantece noi contra cost. Acestea pot fi folosite atat in Rock Band 3, cat si in Rock Band Blitz. Anuntul este bizar, de vreme ce acest titlu se poate juca doar pe generatia anterioara de console. Iar semnele de intrebare raman, de vreme ce Harmonix nu a facut nicio precizare in acest sens.

„Am avut o oportunitate uimitoare de a adauga continut nou la colectia deja impresionanta a Rock Band-ului, sub forma unui cantec de la Arctic Monkeys – o trupa care nu s-a mai regasit pana acum printre titlurile din Rock Band – precum si muzica noua de la preferatii fanilor: Avenged Sevenfold si Foo Fighters. Nu puteam trece peste asta. De asemenea, am dorit sa vedem daca mai suntem in stare sa facem ceea ce faceam odinioara. S-a dovedit ca putem. Este ca atunci cand ne urcam din nou pe bicicleta dupa mult timp”, a declarat compania. Poate ca Harmonix lucreaza la o varianta a jocului pe consolele noi si, cu actualizarea sus-amintita, incearca apele in randurile potentialilor clienti? In primul rand, exista in continuare „sute de mii de oameni care joaca Rock Band lunar”, dupa cum a declarat un angajat al Harmonix. In al doilea rand, Harmonix a lansat un studiu pe Twitter, in care oamenii sunt intrebati, intre altele, daca mai folosesc periferice vechi, ce console detin si daca ar fi curiosi sa incerce un Rock Band local multiplayer…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar