MORE

Dezvoltatorii de jocuri critica Playstation 4k

Playstation 4K nu este vazut cu ochi buni de toata lumea, atat de cei care au cumpara deja consola si nu sunt prea dornici sa o schimbe iarasi, cat si de dezvoltatorii de jocuri care sunt nevoiti acum sa suporte inca o platforma.

Cateva voci si-au facut cunoscute opinia, cum ar fi unul din co-fondatorii studioului Bioware, Greg Zeschuk. Acesta a declarat ca dezvoltarea pentru Playstation 4K ar fi un chin. El sustine ca existenta a doua variante ale unei singure console cu o diferenta mare de putere rateaza conceptul de baza al unei console de jocuri, care trebuiau sa fie toate identice in cadrul aceleiasi generatii.

Si nu este singurul nemultumit, industria in momentul actual pare sa fiarba lent cu nemultumire, o platforma aditionala, chiar daca este bazata pe aceeasi arhitectura, prezentand probleme. Aduce costuri suplimentare, necesita planuire aditionala si in general mai multa munca pentru ceva care initial va avea o baza de instalare extrem de mica.

Adoptia sa de catre public va fi un factor decisiv in decizia dezvoltatorilor de a o sprijini pe viitor. Probabil singurul mod in care consola Playstation 4K, sau 4.5, sau Neo, sau cum se va numi, va avea succes ar fi daca Sony ar oferi un fel de optiune de returnare a consolei de baza pentru a o cumpara pe cea noua la un pret redus.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button