GamingRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Devkit-ul de PS5 pare ca a fost dezvaluit de un dezvoltator de jocuri

Acum putin timp in urma, un patent Sony pentru ceea ce pare a fi o noua consola de jocuri si-a facut aparitia online. Multi oameni au presupus ca este un devkit de PS5, iar acum, un dezvoltator de jocuri pare sa fi confirmat aceasta teorie.

Imaginea acestui poatent este foarte neobisnuita deoarece favorizeaza mai de graba un design industrial destul de complex, ci nu unul bulk, de productie. De asemenea, vedem un „V” inclus in forma designului. „V” este numeralul roman pentru cinci, fapt care a pus si mai mult gaz pe focul speculatiilor care spun ca acest dispozitiv hardware este legat de PS5.

Dupa ce mai multe articole au inceput sa umble pe internet cu privire la acest patent, dezvoltatorul de jocuri Matthew Stott pare sa fi confirmat ca acesta este de fapt, un devkit prin intermediul unei postari pe Twitter:

Jurnalistii de la IGN au incercat sa ia legatura cu Stott pentru a confirma ca aceasta postare este reala. Oricum, daca pagina sa de LinkedIn este leigt, Stott se pare ca este senior artist pentru Codemasters, deci faptul ca ar avea un devkit de PS5 nu ar trebui sa vina ca o surpriza.

Cei care au luat parte la aceasta discutie online sunt convinsi ca imaginea patentului reprezinta un PS5, dar este un devkit si nu consola pe care o vom putea cumpara de pe rafturi. In mare parte datorita design-ului nefinisat, ventilat, dar si datorita faptului ca acel „V” este o alegere ciudata de aspect pentru un produs retail.

IGN

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button