Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Devino un ninja al internetului! Cum sa stai anonim pe net.

/
/
/

Tot mai multe companii din IT colectează și vând informații despre utilizatori și caută să obțină cât mai multe pentru a avea cât mai multe date de vândut.

Alții le culeg pentru a vinde publicitate targetată, alții le cumpără și fac adevărate Burse cu informații, pentru a încasa și mai mult. Dar există în online și multe aplicații și soluții pentru a-ți proteja identitatea și pentru a oferi minimum de informații private atunci când navighezi pe net. Am să vă prezint câteva.

De ce caută firmele date despre tine

 

Chiar a fost recent o discuție cu aspiratorul-robot Roomba, sunt sigur că ați auzit de el, care este capabil să realizeze harta interiorului casei pe care o curăță. Iar acum au anunțat că vor vinde la licitație aceste date oricui le vrea. Companiile caută să afle aceste date de la orice utilizator – nume, date de contact, adresa, vârsta, nivelul de venituri și produsele favorite. Unii o fac pentru a vinde reclamă pe gustul tău, alții o fac însă pentru a vinde datele mai departe.

 

Citeste mai departe pe Computerblog.ro.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Dacă s-ar uita in istoricul meu, ori ce cumpărător nu ar mai vrea sa cumpere informațiile mele :)))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar