Știri ITVIDEO

Devil May Cry, serie animata pregatita de producatorul Castlevania

Dupa ce a facut un hit din Castlevania pe Netflix, Adi Shankar pregateste un tratament similar pentru Devil May Cry.

Devil May Cry, populara franciza Capcom, va avea parte in curand si de o adaptare TV, dupa ce Adi Shankar a cumparat drepturile si se declara entuziasmat sa produca un nou serial de animatie. Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu Castlevania, Shankar isi propune sa integreze Devil May Cry in ceea ce numeste un „multivers”, lasand de inteles ca vor exista mai multe trimiteri reciproce intre cele doua serii. Intr-un interviu acordat IGN, el spune ca a cumparat drepturile TV tocmai pentru a recrea cu fidelitate universul imaginat de Capcom, declarand fara mari complexe ca producatorii din Hollywood nu ar fi fost capabili de asa ceva.

Deocamdata, nu exista alte imagini in afara uneia pe care Shankar a afisat-o pe twitter, declarandu-si entuziasmul pentru noul proiect. Ramane de vazut care va fi destinatia show-ului Devil May Cry, dar Netflix par primii candidati tinand cont de sprijinul pe care l-au acordat serialului Castlevania, care de curand a primit confirmarea pentru al treilea sezon.

Este de asteptat sa mai dureze ceva timp inainte sa vedem primele rezultate ale proiectului, dar implicarea lui Shankar este promitatoare pentru multa lume. Castlevania a fost in general bine primit de critici si un succes comercial, chiar daca poate nu a atins inca statutul de clasic. Daca noua serie va reusi sa capteze spiritul visceral al jocurilor Devil May Cry, cum de altfel pare sa-si propuna Shankar, atunci am putea asista la inca o adaptare de succes a unui joc video, ceea ce nu pare a fi tocmai usor de realizat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button