PC&Consoles

Devil May Cry HD Collection a fost anunțat pentru PC

Trebuie să recunoaștem, aceasta este una dintre cele mai plăcute surprize de care am avut parte în ultima vreme: Capcom a anunțat Devil May Cry HD Collection. Trilogia formată din titlurile Devil May Cry, Devil May Cry 2 și Devil May Cry 3: Special Edition vor fi lansate împreună în același pachet anul viitor, pe 13 martie.

Colecția HD aduce primul Devil May Cry (lansat în 2001) pe PC pentru prima dată. Același lucru este valabil și pentru Devil May Cry 2 din 2003, în timp ce Devil May Cry 3: Special Edition a fost lansat pentru PC în 2006, înaintea variantei europene pentru console.

De reținut că Devil May Cry 4 și reboot-ul produs de Ninja Theory în 2013, DmC, nu apar în acest pachet.

Într-o postare pe blogul lor, Capcom declară:

De la debutul său în 2001, Dante a devenit rapid un element reprezentativ în gaming, oferind un sistem de luptă distractiv și provocator, acoperit într-un strat de mișcări elegante și acrobații nebune, care te fac să arăți în cel mai cool mod posibil. Vorbim de jonglarea dușmanilor în aer cu gloanțe de pistol și chiar de folosirea lor pe post de skateboard-uri. Potențialul acestui stil a fost cel care a atras și a captivat fanii din întreaga lume; la urma urmei, cui nu-i place să arate super cool.

Postarea continuă să precizeze că toate cele trei jocuri vor rula foarte cursiv la 60 fps, iar în continuare prezintă următorul trailer japonez pentru primul joc, pe care nu l-am văzut niciodată.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button