GamingPC&ConsolesȘtiri IT

În Devil May Cry 5 vei putea plăti pentru red orbs cu bani reali

În Devil May Cry 5 veți putea colecta globuri roșii și să le dați la schimb pentru upgrade-uri dar, așa cum a observat Gamespot în timpul unei demo recent, există și o opțiune pentru a le plăti cu bani reali. Ei l-au întrebat pe Hideaki Itsuno, directorul Devil May Cry 5, pentru clarificare.

Dând oamenilor posibilitatea de a cumpăra Red Orbs, este ceva ce vrem să oferim oamenilor ca o opțiune. Dacă doresc să economisească timp și doar doresc să obțină toate lucrurile dintr-o dată, acei oameni pot face asta. Dar, pe de altă parte, nu simt că ar trebui să aveți acces la toate mișcările. Ar trebui să îl puteți juca așa cum doriți să îl jucați.

Aceasta nu este prima dată când un joc Devil May Cry a avut opțiunea de a plăti pentru upgrade-uri cu bani reali. Ediția specială a lui Devil May Cry 4, lansată în 2015, le-a adăugat și el, cu posibilitatea de a plăti pentru red orbs, blue orbs și proud souls sub formă de DLC.

Diferența este că atunci microtranzacțiile au fost adăugate la un joc care a fost deja echilibrat pentru a fi jucat fără ele și a fost, în mare parte, destul de generos cu recompensele sale din joc, fără a fi necesar să plătiți pentru ele. Devil May Cry 5 va avea microtransacții încă de la început, ceea ce va face mai greu să îi acordăm prezumția de nevinovăție dacă va începe să se zgârcească cu aceste globuri în joc.

La un moment și-a făcut apariția și listarea unei componente de multiplayer în descrierea jocului de pe magazinele digitale Steam, Xbox Store și PlayStation Store, dar aceasta a început să cam dispară pe ici și colo.

Pentru cerințele de sistem aruncați o privire aici.

Devil May Cry 5 se va lansa pe 8 martie 2019.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button