GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Devil May Cry 5 Ultra Limited Edition va costa 8.000 dolari (+ taxe)

Capcom a anunțat trei pachete destul de scumpe Ultra Limited Edition pentru Devil May Cry 5. Pentru moment, toate cele trei pachete sunt programate să se lanseze exclusiv în Japonia.

Cea mai scumpă Ultra Limited Edition, potrivit lui Kotaku, costă 972.000 de yeni. Cu taxe, este vorba despre 8.600 dolari / 6.631 lire. Pachetul include jocul, un box art interschimbabil și jacheta de piele a lui Dante, stilizată după cea pe care a purtat-o actorul de motion capture la realizarea jocului.

Există o versiune mai ieftină de Ultra Limited Edition care vine la pachet cu geaca lui Nero și costă 810.000 de yeni, sau aproximativ 7.176 dolari / 5.533 lire. Poți să cumperi pachetul cu jacheta lui Nero într-o variantă intactă, ca în jocurile anterioare, sau într-o versiune ușor avariată, așa cum apare în DMC 5. Versiunea care vine cu jacheta lui V are cel mai mic preț la 648.000 de yeni. Adică „doar” aproximativ 5.741 dolari / 4.427 lire.

Dacă nu doriți să importați jocul din Japonia sau pur și simplu doriți să nu aruncați câteva mii de dolari pe un joc video (de banii ăștia vă puteți lua o mașină nouă), Devil May Cry 5 are o ediție Deluxe mai ieftină. Costând doar 70 dolari, versiunea Deluxe include trei arme Devilbreaker, scene live action filmate, 12 track-uri audio de la Devil May Cry 1-4, arma Cavaliere pentru motocicleta lui Dante și alte bunătăți în format digital.

Devil May Cry 5 este primul joc din seria principală a jocului, de la Devil May Cry 4 din 2008 și până acum. Atât, Dante cât și Nero se întorc în DMC 5 ca personaje jucabile, cărora li se alătură un nou debutant pe nume V. Povestea are loc la câțiva ani după evenimentele de la DMC 4, în care Nero și-a înființat propria agenție de vânătoare a demonilor, iar Dante și V lucrează împreună pentru a rezolva evenimente misterioase care au loc în întreaga lume.

Devil May Cry 5 se lansează pentru Xbox One, PS4 și PC pe 8 martie 2019.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button